Previous
Contor Monofazat

Contor Monofazat de Energie Electrica, Releu Protectie Programabil, OPEN, TUYA, WiFi, 85V/265V AC 50Hz/60Hz, 100A, Afisaj color, Monitorizare si Control, Alb

Prețul inițial a fost: 290,00 lei.Prețul curent este: 275,00 lei.
Next

Sistem Fotovoltaic 12v 325W – Kit Off-Grid | pretabil Stupina / Camion Apicol / Camping

2.450,00 lei
Sistem fotovoltaic 12v

BMS JK-B2A24S20P de 200A, Egalizator Baterii – Li-ion, Lifepo4, LTO, 7-24s, Curent Balansare Activa – 2A

Prețul inițial a fost: 1.150,00 lei.Prețul curent este: 1.100,00 lei.

 • CONTROL AVANSAT AL BATERIEI – Performanță optimă și durată de viață extinsă a bateriilor
 • EGALIZATOR BATERII – Echilibrează tensiunea celulelor, prevenind supraîncărcarea și descărcarea excesiva
 • COMPATIBILITATE EXTINSĂ – Potrivit pentru baterii Li-ion, Lifepo4 și LTO de 7-24s
 • PROTECȚIE AVANSATĂ – Protecție împotriva supratensiunii, subtensiunii și scurtcircuitului
 • UȘOR DE UTILIZAT – Interfață intuitivă pentru configurare și monitorizare simplă
 • CALITATE SUPERIOARĂ – Materiale de înaltă calitate și construcție robustă
 • PERFORMANȚĂ SUPERIOARĂ – Curent de balansare activă de 2A pentru o echilibrare eficientă

Stoc epuizat

Adauga la Favorite
Adauga la Favorite

Descriere

Cu BMS JK-B2A24S20P de 200A, Egalizator Baterii, ai soluția perfectă pentru gestionarea eficientă a bateriilor tale Li-ion, Lifepo4 și LTO într-un mod simplu și sigur. Acest sistem avansat de management al bateriei oferă o protecție completă împotriva suprasarcinii, descărcării excesive și scurtcircuitelor, asigurând o funcționare optimă și prelungind durata de viață a bateriilor tale prețioase.

Caracteristici și avantaje:

 • PROTECȚIE AVANSATĂ: BMS JK-B2A24S20P oferă o protecție cuprinzătoare împotriva suprasarcinii, descărcării excesive, scurtcircuitelor și fluctuațiilor de tensiune. Te poți baza pe el pentru a-ți proteja bateriile împotriva deteriorărilor și pentru a-ți menține investiția în siguranță.
 • COMPATIBILITATE LARGĂ: Acest egalizator de baterii este compatibil cu baterii Li-ion, Lifepo4 și LTO cu configurații de la 7 la 24 celule. Indiferent de tipul de baterie pe care îl utilizezi, BMS JK-B2A24S20P se va adapta perfect la nevoile tale.
 • MANAGEMENT EFICIENT: Cu ajutorul BMS JK-B2A24S20P, poți monitoriza și controla starea bateriilor tale în timp real. Acesta optimizează distribuția energiei și asigură un echilibru uniform al tensiunii între celule, ceea ce duce la o durată de viață mai lungă și la o performanță mai bună a bateriei.
 • UȘOR DE UTILIZAT: Instalarea și utilizarea acestui egalizator de baterii sunt foarte simple. Cu instrucțiunile detaliate și interfața intuitivă, vei putea să-l configurezi și să-l utilizezi într-un timp scurt, fără a fi nevoie de cunoștințe avansate în domeniu.
 • MONITORIZARE AVANSATĂ: BMS JK-B2A24S20P dispune de o funcție de monitorizare avansată, care îți permite să verifici starea bateriei, tensiunea, temperatură și multe altele. Astfel, poți obține informații importante pentru a-ți optimiza utilizarea și a-ți proteja bateriile în mod eficient.
 • COMPACT ȘI DURABIL: Cu un design compact și robust, BMS JK-B2A24S20P se integrează perfect în sistemul tău de baterii. Construit din materiale de calitate superioară, acesta este rezistent la șocuri și la eroziunea mecanică, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în medii dificile.
 • Alege BMS JK-B2A24S20P de 200A, Egalizator Baterii – Li-ion, Lifepo4, LTO, 7-24s pentru a-ți gestiona bateriile cu încredere și pentru a le proteja împotriva suprasarcinii, descărcării excesive și fluctuațiilor de tensiune. Cu acest egalizator de baterii avansat, vei obține o performanță optimă și o durată de viață mai lungă pentru bateriile tale prețioase.

ECONOMIE DE ENERGIE: BMS JK-B2A24S20P este proiectat să optimizeze consumul de energie al bateriilor tale. Prin monitorizarea atentă a tensiunii și distribuția eficientă a energiei, vei obține o utilizare mai eficientă a bateriilor și vei economisi energie.

Conținutul pachetului:

 • 1 x BMS JK-B2A24S20P de 200A

Livrare cu verificare colet:

La cerere, se ofera livrare cu verificare, astfel poti deschide coletul inainte sa platesti.

 

Pentru o monitorizare activa va sugeram si un Display 2.55 inch pentru JK BMS

Display 2.55 inch
Display 2.55 inch – 1

Informații suplimentare

Greutate 600 g
Dimensiuni 15 × 10 × 4 cm

Shopping cart

0
image/svg+xml

Cosul este gol

Continue Shopping
Adauga-ma pe lista de asteptare O sa va anuntam cand produsul revine in stoc. Va rugam sa ne lasati o adresa de email valida.