Previous
Cablu Inseriere Baterii

Cablu Inseriere Baterii, 20 cm Lungime, Cablu cu o Grosime de 25 mm, de Cupru, Papuc Cupru 25mm M8

29,00 lei
Next

Incarcator Baterii 2-120v 1-25A, Statie de Incarcare Universala pentru Baterii Li-Ion, Lipo, LiFePo4, Li-Polymer, AGM, Acid, Gel – Eficienta si Siguranta

1.900,00 lei
Incarcator Baterii 2-120v 1-25A

Incarcator Baterii 2-90V 1-7A, Statie de Incarcare Universala pentru Baterii Li-Ion, Lipo, LiFePo4, Li-Polymer, AGM, Acid, Gel – Eficienta si Siguranta

690,00 lei

Descoperă acest Încărcător Baterii 2-90V, ideal pentru o varietate de tipuri de baterii, inclusiv Li-Ion, LiPo, LifePO4, Li-Polymer, AGM, acid și gel. Designul său universal și eficient asigură o încărcare rapidă și sigură, fiind perfect pentru profesioniști și entuziaști.
Echipat cu protecții avansate și un display intuitiv, acest încărcător reprezintă soluția ideală pentru toate nevoile tale de încărcare.

Stoc epuizat

Adauga la Favorite
Adauga la Favorite

Descriere

Acest încărcător baterii universal este conceput pentru a satisface nevoile profesioniștilor, pasionaților și utilizatorilor obișnuiți. Compatibil cu o gamă largă de tipuri de baterii, inclusiv Li-Ion, LiPo, LifePO4, Li-Polymer, AGM, acid și gel, acest dispozitiv reprezintă soluția ideală pentru încărcarea eficientă și sigură a bateriilor.

Dotat cu tehnologie de ultimă oră, acest Incarcator Baterii 2-90V asigură o încărcare rapidă și eficientă, prelungind durata de viață a bateriilor.
Ecranul său intuitiv afișează informații precise despre stadiul de încărcare, permițându-vă să monitorizați procesul în timp real.
Designul său robust și compact îl face ușor de transportat și ideal pentru utilizare în diverse contexte, de la atelierul profesional la călătoriile în aer liber.

Securitatea este o prioritate pentru acest încărcător. Protecțiile multiple împotriva suprasarcinii, scurtcircuitului și supraîncălzirii asigură o utilizare sigură și fără griji. Certificările de siguranță reflectă angajamentul nostru pentru standarde înalte și fiabilitate.

Carcteristici cheie ale acestui Incarcator Baterii 2-90V:

  1. COMPATIBILITATE UNIVERSALĂ: Funcționează cu Li-Ion, LiPo, LifePO4, Li-Polymer, AGM, acid, gel.
  2. TEHNOLOGIE AVANSATĂ: Încărcare rapidă și eficientă, maximizând durata de viață a bateriilor.
  3. ECRAN INFORMATIV: Monitorizare ușoară a procesului de încărcare prin afișajul digital clar.
  4. DESIGN PORTABIL: Ideal pentru utilizare profesională și personală, ușor de transportat.
  5. PROTECȚIE SUPERIOARĂ: Mecanisme de siguranță împotriva suprasarcinii, scurtcircuitului și supraîncălzirii.
  6. VERSATILITATE: Perfect pentru profesioniști, pasionați și uz general.

Informații suplimentare

Greutate 2000 g
Dimensiuni 20 × 10 × 5 cm

Shopping cart

0
image/svg+xml

Cosul este gol

Continue Shopping
Adauga-ma pe lista de asteptare O sa va anuntam cand produsul revine in stoc. Va rugam sa ne lasati o adresa de email valida.