Previous
Deye hibrid 8kW

Invertor DEYE Hibrid 8kW 48v 2xMPPT SUN-8K-SG01LP1-EU

8.650,00 lei
Next

Egalizator Baterii Activ 3S-4S 5A

130,00 lei
Egalizator Baterii Activ 3S-4Sv

Invertor DEYE Hibrid 12kW 48v 2xMPPT SUN-12K-SG04LP3-EU

10.800,00 lei

✅ Injectie in reteaua nationala (EN50549-1)
✅ Display color + Touchscreen
✅ Port comunicatie CAN/RS485
✅ Functie paralel
✅ Conexiune generator sau directionare surplus din PV
✅ 6 perioade programabile pentru incarcare/descarcare acumulator
✅ Functioneaza cu sau fara acumulatori
✅ Intrare de 15600W de la panouri
✅ Putere iesire 12kW Trifazat
✅ Modul WiFi inclus, cu aplicatie gratuita
✅ Garantie 10 ani

Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
SKU: DEYE-Hibrid-12kW Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Invertorul DEYE Hibrid 12kW 48V cu 2xMPPT (SUN-12K-SG04LP3-EU) reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru gestionarea energiei în sistemele fotovoltaice rezidențiale sau comerciale. Acest model se distinge prin capacitatea sa de a integra eficient sursele de energie regenerabilă cu rețeaua electrică, oferind o autonomie îmbunătățită și o optimizare superioară a consumului de energie.

Caracteristici Tehnice Principale

Invertorul DEYE Hibrid 12kW 48V dispune de o serie de caracteristici tehnice care îl recomandă ca fiind una dintre cele mai performante opțiuni de pe piață:

  • Capacitate nominală de 12KW: Ideal pentru casele mari sau pentru afacerile mici, acest invertor poate gestiona sarcini mari de consum, asigurând o alimentare constantă și stabilă.
  • Tensiune de operare de 48V: Această tensiune de operare asigură o eficiență ridicată în conversia energiei solare în electricitate utilizabilă.
  • Dual MPPT: Permite conectarea a două serii de panouri solare independent, maximizând captarea energiei solare chiar și în condiții de umbrire parțială sau orientare diferită a panourilor.
  • Conectivitate îmbunătățită: Include opțiuni de conectare la rețea și management inteligent al energiei, permițând utilizatorilor să monitorizeze și să controleze producția și consumul de energie în timp real.
Greutate 40 kg
Dimensiuni 65 × 55 × 45 cm
Curent maxim incarcare DC 240A
Voltaj baterie 48V
Acumulatori acceptati Gel, Litiu, Plumb-Acid
Putere PV Max 15600W
PV Max VOC 800VDC
Tensiune MPPT 200-650VDC
Injectie retea Da
Putere 12KW
Tip Hibrid, Trifazat
Conexiune RS232, WiFi, RS485

Aplicații și Beneficii

Utilizarea invertorului DEYE Hibrid 12kW 48V aduce multiple beneficii în cadrul unui sistem fotovoltaic:

  1. Optimizarea Costurilor: Reducerea semnificativă a facturilor de electricitate prin utilizarea eficientă a energiei solare și stocarea excesului în baterii pentru utilizare nocturnă sau în perioade de vârf.
  2. Independență Energetică: Creșterea autonomiei față de rețeaua electrică tradițională, asigurând alimentare constantă chiar și în cazul întreruperilor neașteptate de curent.
  3. Sustenabilitate: Contribuie la reducerea emisiilor de carbon, folosind energia solară, o sursă regenerabilă și curată.

 

Alegerea unui invertor DEYE Hibrid 12kW 48V reprezintă o decizie înțeleaptă pentru oricine dorește să maximizeze eficiența energetică și să reducă dependența de sursele tradiționale de energie. Cu caracteristici avansate de gestionare a energiei și capacitatea de a suporta sarcini mari, acest invertor este ideal pentru orice sistem fotovoltaic modern, fie că este utilizat în scop rezidențial sau comercial.

Informații suplimentare

Greutate 40000 g
Dimensiuni 65 × 55 × 45 cm

Shopping cart

0
image/svg+xml

Cosul este gol

Continue Shopping
Adauga-ma pe lista de asteptare O sa va anuntam cand produsul revine in stoc. Va rugam sa ne lasati o adresa de email valida.