Previous
JINKO Tiger Neo 565Wp

Panou Fotovoltaic JINKO Tiger Neo 565Wp, N type Monocristalin, Bifacial

678,00 lei
Next

Invertor DEYE Hibrid 8kW 48v 2xMPPT SUN-8K-SG01LP1-EU

8.650,00 lei
Deye hibrid 8kW

Invertor DEYE Hibrid 6kW 48v 2xMPPT SUN-6K-SG03LP1-EU

5.560,00 lei

✅ Injectie in reteaua nationala (EN50549-1)
✅ Display color + Touchscreen
✅ Port comunicatie CAN/RS485
✅ Functie paralel
✅ Conexiune generator sau directionare surplus din PV
✅ 6 perioade programabile pentru incarcare/descarcare acumulator
✅ Racire pasiva
✅ Functioneaza cu sau fara acumulatori
✅ Intrare de 7800W de la panouri
✅ Putere iesire 6kW
✅ Modul WiFi inclus, cu aplicatie gratuita
✅ Garantie 10 ani

Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
SKU: DEYE-Hibrid-6kW Categorii: , Etichetă:

Descriere

Caracteristicile Invertorului DEYE Hibrid 6KW

Deye un invertor hibrid unic valabil pentru toate sistemele

Nu există pe piață un echipament similar cu  invertorul DEYE Hibrid 6kW. Cel mai complet invertor care există în prezent, capabil să funcționeze în instalații izolate fără rețea și poate funcționa și ca un invertor de autoconsum cu sau fără baterii. În continuare vom detalia principalele sale caracteristici:

– Funcționare izolată și autoconsum :  Este cel mai complet invertor de pe piață. Poate funcționa ca un invertor autonom de 6000W care conectează până la 7800 W la panouri solare și baterii, permițând și încărcarea de la un generator. De asemenea, poate funcționa cuplat la o rețea ca un invertor de autoconsum fără baterii sau ca un invertor de autoconsum cu baterii.

-Programarea timpului și directionarea surplusului: Acest echipament permite programarea utilizării la încărcare și descărcare pe intervale de timp.
În plus, funcția sa inteligentă de încărcare permite programarea redirecționării excesului de energie către consum precum boilerele, aerul condiționat sau orice altă sarcină pe care o considerăm.

– Ieșire nominală de 6000w și vârf de 12000w:  Invertorul DEYE Hibrid 6kW are o putere nominală de 6000 W și poate suporta până la 12000W timp de 10 secunde izolat. Este capabil să pornească fără probleme sarcini inductive mari, cum ar fi motoarele.

– Compatibil cu baterii plumb, gel și litiu:  Acest echipament permite utilizarea oricărui tip de baterie de pe piață în plumb acid, gel, agm și este compatibil cu majoritatea bateriilor cu litiu.

-Încărcător reglabil de 135 amperi:  Acest echipament permite încărcarea de mare viteză pentru bateriile cu plumb sau litiu datorită celor 135 amperi dedicați. Putem regla această valoare la orice nivel dacă avem generatoare de putere redusă.

-Paralelizabil până la 16 unități:  Acest echipament vă permite să creșteți puterea prin adăugarea altor unități care să funcționeze în paralel cu maximum 16 invertoare.

Conectivitate și Monitorizare

Prin intermediul unei aplicații dedicate, utilizatorii pot monitoriza performanța sistemului în timp real. Acesta oferă detalii despre producția de energie, consum și starea de sănătate a bateriilor, permițând astfel o gestionare eficientă a resurselor energetice.

Beneficiile Invertorului Hibrid Deye 6KW

Durabilitate și Siguranță

Construit pentru a rezista în condiții meteo variate și dotat cu protecții împotriva supratensiunilor, invertorul DEYE Hibrid 6kW asigură o funcționare de lungă durată și sigură. Aceasta reprezintă o investiție durabilă în infrastructura oricărei case.

Economii și ROI (Return on Investment)

Prin utilizarea eficientă a energiei solare și reducerea dependenței de rețeaua electrică, utilizatorii pot observa o reducere semnificativă a facturilor la energie. Returul investiției poate fi observat în câțiva ani, în funcție de consumul de energie și de tarifele locale.

Eficiența Energetică

Cu ajutorul tehnologiei MPPT, invertorul ajustează punctul de funcționare al panourilor solare pentru a maximiza puterea obținută, indiferent de condițiile meteorologice. Aceasta permite o utilizare mai eficientă a panourilor și, implicit, o mai bună rentabilitate a sistemului solar.

Răcire inteligentă și grad de protecție IP65

Invertoarele DEYE Hibrid 6kW au protectie IP 65 iar sistemul lor de ventilatie cu radiatoare cu ventilatoare este activat doar atunci cand este necesar. Echipamentul permite utilizarea puterii sale nominale fără derating până la 45 de grade. Multe invertoare de pe piață își scad consumul de energie de la 25 de grade, dar Deye este capabil să-și ofere 6000w chiar și în climate calde, funcționând la temperaturi exterioare ridicate.

5 ani garanție și eficiență de până la 99,9%

Invertorul monofazat DEYE Hibrid 6kW  are o garanție de 5 ani și calitatea construcției sale este la egalitate cu cele mai bune echipamente de pe piață. A fost proiectat și fabricat cu electronice de nivel superior cu supradimensionarea componentelor sale pentru a oferi un grad ridicat de fiabilitate și eficiență, realizând 99,9% în regulatoarele mppt și 97% în invertor.

Protecții incluse și întrerupător de întrerupere

Invertorul DEYE Hibrid 6kW are protecții interne pentru funcționare în siguranță, precum și un „comutator dc” pentru a întrerupe câmpul fotovoltaic la sarcină. Printre protecțiile pe care le include avem:

– Protecție împotriva fenomenelor atmosferice DC tip II și AC tip II (supratensiuni) incluse
– Protecție anti-insulă inclusă
– Protecție împotriva scurtcircuitelor inclusă
– Detectarea defecțiunilor de izolație la panourile solare incluse
– Protecție împotriva inversării polarității în șiruri incluse
– Comutator DC de reducerea sarcinii câmpului fotovoltaic inclus

Concluzie

Invertorul DEYE Hibrid 6kW 48V cu 2xMPPT reprezintă o soluție avansată pentru cei care doresc să-și eficientizeze consumul energetic și să contribuie la protecția mediului. Acesta oferă nu doar o sursă de energie regenerabilă, ci și un control deplin asupra modului în care energia este utilizată și gestionată într-o gospodărie. Adoptând astfel de tehnologii, fiecare dintre noi poate face un pas important spre un viitor mai verde și mai sustenabil.

Informații suplimentare

Greutate 21000 g
Dimensiuni 350 × 600 × 250 cm

Shopping cart

0
image/svg+xml

Cosul este gol

Continue Shopping
Adauga-ma pe lista de asteptare O sa va anuntam cand produsul revine in stoc. Va rugam sa ne lasati o adresa de email valida.