Previous
Clemă de Derivație FLEAL 35/2KZS

Clemă de Derivație FLEAL 35/2KZS cu Fixare pe Șină DIN, Culoare Albastra-Verde-Galben, pentru Conductor 2.5-35mm², Max. 1000VAC/1500VDC, 135A

23,80 lei
Next

Invertor DEYE Hibrid 6kW 48v 2xMPPT SUN-6K-SG03LP1-EU

5.560,00 lei
DEYE Hibrid 6kW

Panou Fotovoltaic JINKO Tiger Neo 565Wp, N type Monocristalin, Bifacial

678,00 lei

  • TVA 9% inclus in pret. Pentru persoanele juridice TVA este de 19% si se va recalcula dupa plasarea comenzii.
  • Tehnologie Avansată: Cu tehnologia BIFACIAL, acest panou solar poate captura lumina solară de pe ambele părți;
  • Performanță de Vârf: Modelul Tiger Neo al mărcii Jinko Solar este renumit pentru performanța sa excepțională și randamentul ridicat;
  • Durabilitate și Fiabilitate: Panoul fotovoltaic este construit pentru a rezista la condiții meteo variate și are o durată de viață lungă;
  • Design Elegant și Compact: Cu un design subțire și elegant, acest panou fotovoltaic se integrează ușor în diverse medii.
Adauga la Favorite
Adauga la Favorite

Descriere

JINKO Tiger Neo 565Wp, BIFACIAL, Monocristalin – JKM565N-72HL4-BDV

Inovație și performanță se întâlnesc în acest panou fotovoltaic de ultimă generație, modelul JINKO Tiger Neo 565Wp – JKM565N-72HL4-BDV, Tiger Neo, BIFACIAL. Cu o putere impresionantă de 565 de wați, acest panou fotovoltaic este proiectat pentru a furniza o sursă de energie solară eficientă și sustenabilă pentru locuințe și afaceri. Iată de ce acesta este atât de special:

Tehnologie Avansată: Cu tehnologia BIFACIAL, acest panou solar poate captura lumina solară de pe ambele părți, sporind semnificativ eficiența energetică și producția de energie electrică.

Performanță de Vârf: Modelul JINKO Tiger Neo 565Wp este renumit pentru performanța sa excepțională și randamentul ridicat, asigurând un flux constant de energie electrică chiar și în condiții de iluminare redusă.

Durabilitate și Fiabilitate: Panoul fotovoltaic este construit pentru a rezista la condiții meteo variate și are o durată de viață lungă, garantând o producție stabilă de energie solară pe termen lung.

Design Elegant și Compact: Cu un design subțire și elegant, acest panou fotovoltaic se integrează ușor în diverse medii, indiferent dacă este vorba despre o locuință sau o afacere.

Energie Curată și Sustenabilă: Utilizând acest panou fotovoltaic, puteți contribui la reducerea amprentei de carbon și la protejarea mediului înconjurător, făcând pasul către un viitor mai curat și mai verde.

Panoul fotovoltaic JINKO Tiger Neo 565Wp, Tiger Neo, BIFACIAL, reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să obțină maximum de eficiență și beneficii din energia solară. Cu el, puteți să vă bucurați de economii semnificative pe facturile de energie și să contribuiți la un mediu mai curat. Alegeți performanță și durabilitate cu acest panou fotovoltaic de încredere.

Specificații tehnice:

 Tip panou solar  Tip N monocristalin
 Putere (W)  565
 Tensiune maxima (Vmp)  43.73V
 Curent maxim (Imp)  10.59 A
 Tensiune circuit deschis (Voc)  52.30 V
 Curent de scurtcircuit (Isc)  13.89 A
 Tensiune maxima sistem(V) 1500VDC(IEC)
 Lungime(mm)  2278
 Latime(mm)  1134
 Adancime(mm)  30
 Material  sticla/aluminiu
 Numar celule 144(2×72)
 Eficienta celule  22.26%
 Grad de protectie  IP68
 Temperaturi de lucru  intre -40 pana la +85
 Greutate  31 kg

ATENTIE!!! 

NU livram in tara. Se pot livra doar pe raza judetului ARGES, contra cost.

Sunati inainte de a comanda, pentru verificare stoc si modalitati de livrare. 

Informații suplimentare

Greutate 31000 g
Dimensiuni 227,8 × 3,5 × 113,4 cm

Shopping cart

0
image/svg+xml

Cosul este gol

Continue Shopping
Adauga-ma pe lista de asteptare O sa va anuntam cand produsul revine in stoc. Va rugam sa ne lasati o adresa de email valida.