Previous
comutator automat 63A

Comutator Automat 63A pentru Panouri Fotovoltaice, ATS 63A

290,00 lei
Next

Lampa Indicator Sina 220V – Lumina Sigură pentru Indicatori Electrici

20,00 lei
Lampa indicator

Descarcator Supratensiune Trifazat 385 VAC, Protectie la Supratensiune

Prețul inițial a fost: 170,00 lei.Prețul curent este: 150,00 lei.

  • SIGURANȚĂ EXTINSĂ: Protejează aparatele electronice de supratensiuni periculoase, menținându-le funcționale și prelungindu-le durata de viață.
  • INSTALARE UȘOARĂ: Montaj rapid și simplu, fără cunoștințe tehnice avansate necesare.
  • REZISTENȚĂ RIDICATĂ: Construcție solidă, rezistentă la condiții diverse, asigurând o protecție de lungă durată.
  • MONITORIZARE CONTINUĂ: Indicator luminos îți arată starea dispozitivului pentru a fi mereu la curent cu nivelul de protecție.
  • COMPATIBILITATE LARGĂ: Potrivit pentru uz în locuințe, birouri, spații comerciale și industriale.
Adauga la Favorite
Adauga la Favorite

Descriere

Asigură-ți locuința sau biroul împotriva neașteptatelor supratensiuni electrice cu acest Descarcator Supratensiune Trifazat 385 VAC.
Acest dispozitiv de protecție avansată este conceput pentru a-ți oferi o barieră eficientă împotriva variațiilor bruște de tensiune care pot deteriora echipamentele electronice prețioase.
Cu o tehnologie de ultimă generație și performanțe dovedite, acest descărcător îți oferă liniștea și siguranța unei instalații electrice bine protejate.

Caracteristici și Beneficii:

Descoperă avest Descarcator Supratensiune Trifazat 385 VAC, partenerul de încredere al echipamentelor tale! Cu tehnologie de ultimă generație și performanțe excepționale, acest descărcător de supratensiune îți oferă protecție totală pentru investițiile tale prețioase.

⚙️ Protecție Neegalată: Acest descarcator supratensiune Trifazat 385 VAC este creat pentru a anula pericolele supratensiunilor. Indiferent de variațiile neașteptate ale tensiunii, echipamentele tale sunt în siguranță, fără daune.

⚙️ Siguranță Avansată: Echipamentele electronice necesită o protecție superioară. Cu acest descarcator supratensiune Trifazat 385 VAC, te bucuri de o barieră solidă împotriva oricăror amenințări de supratensiune.

⚙️ Performanță de Vârf: Acest descarcator supratensiune Trifazat 385 VAC gestionează cu succes supratensiunile de până la 385 VAC. Fiabilitatea sa îl face alegerea ideală pentru cei ce doresc cea mai bună protecție.

⚙️ Instalare Simplă: Cu designul său intuitiv și instrucțiunile clare, Acest descarcator supratensiune Trifazat 385 VAC este ușor de instalat. Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice avansate pentru a-ți proteja investiția.

⚙️ Alegerea Experților: Profesioniștii din industrie aleg acest descarcator supratensiune Trifazat 385 VAC datorită performanțelor sale remarcabile. Alătură-te lor și investește în protecție de încredere.

Nu lăsa nimic să pună în pericol echipamentele tale valoroase. Alege acest descarcator supratensiune Trifazat 385 VAC pentru o protecție de neegalat împotriva supratensiunilor. Comandă acum și asigură-ți că investiția ta este în mâini sigure!

 

Informații suplimentare

Greutate 150 g
Dimensiuni 15 × 10 × 5 cm

Shopping cart

0
image/svg+xml

Cosul este gol

Continue Shopping
Adauga-ma pe lista de asteptare O sa va anuntam cand produsul revine in stoc. Va rugam sa ne lasati o adresa de email valida.