Previous
Presetupa PG7

Presetupa PG7 din Material Plastic cu Contrapiulita, IP66, SCAME

1,48 lei
Next

Presetupa PG11 din Material Plastic cu Contrapiulita, IP66, SCAME

1,93 lei
Presetupa PG11

Presetupa PG9 din Material Plastic cu Contrapiulita, IP66, SCAME

1,57 lei

 • Etanșare la apă: Protejați cablurile de umiditate și deteriorare, asigurându-le o durată de viață mai lungă.
 • Materiale durabile: Construcție rezistentă la UV, potrivită pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior.
 • Instalare ușoară: Design prietenos cu utilizatorul pentru o instalare fără efort.
 • Compatibilitate extinsă: Potrivită pentru cabluri cu diametre între 4 mm și 8 mm.
 • Gestionare sigură a cablurilor: Preveniți încurcarea și asigurați siguranța conexiunilor.
 • Aplicații variate: Ideală pentru proiecte electrice la domiciliu, industriale și auto.
 • Alegere rentabilă: Investiți în securitatea durabilă a cablurilor.
Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
SKU: PG9 Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Vă prezentăm Presetupa PG9, soluția ideală pentru a vă asigura că conexiunile electrice sunt sigure și rezistente la apă. Această glandă pentru cabluri inovatoare este concepută pentru a vă oferi liniștea de care aveți nevoie, fie că lucrați la un proiect DIY sau la o instalație profesională.

Caracteristici cheie și beneficii:

 1. Protecție la apă: Sigilați cablurile cu strictețe cu ajutorul glandei PG9, prevenind astfel pătrunderea apei, a prafului și a altor factori de mediu care ar putea afecta conexiunile electrice. Uitați de coroziune și de pericolele pentru siguranță.
 2. Construcție durabilă: Glanda noastră pentru cabluri este fabricată din materiale de înaltă calitate, rezistente la UV, fiind proiectată pentru a rezista testului timpului. Este perfectă pentru aplicații interioare și exterioare.
 3. Instalare ușoară: Designul nostru prietenos cu utilizatorul asigură un proces de instalare fără probleme. Nu sunt necesare scule specializate, ceea ce o face potrivită atât pentru începători, cât și pentru experți.
 4. Compatibilitate extinsă: Glanda PG9 este versatilă și compatibilă cu o gamă largă de tipuri de cabluri, inclusiv cabluri rotunde și plate. Aceasta poate să acomodeze cabluri cu diametrul cuprins între 4 mm și 8 mm.
 5. Gestionarea sigură a cablurilor: Păstrați cablurile organizate și preveniți încurcarea cu ajutorul Presetupa PG9. Oferă relief pentru tensiune și retenție eficientă a cablurilor pentru siguranță sporită.
 6. Aplicații variate: Utilizați-o pentru diverse scopuri, cum ar fi proiecte electrice la domiciliu, instalații industriale, aplicații auto și multe altele. Este un element indispensabil în orice situație care necesită conexiuni de cablu de încredere.
 7. Soluție rentabilă: Economisiți bani la întreținere și înlocuiri investind în glanda pentru cabluri Presetupa PG9. Longevitatea și eficacitatea sa o fac o alegere inteligentă pentru orice proiect.

Elevați conexiunile dvs. de cablu la un nivel superior de siguranță și încredere cu glanda pentru cabluri Presetupa PG9. Nu faceți compromisuri în ceea ce privește calitatea și securitatea instalațiilor electrice.

Informații suplimentare

Greutate 10 g
Dimensiuni 3,3 × 1,5 × 1,5 cm

Shopping cart

0
image/svg+xml

Cosul este gol

Continue Shopping
Adauga-ma pe lista de asteptare O sa va anuntam cand produsul revine in stoc. Va rugam sa ne lasati o adresa de email valida.