Previous
Siguranta Automata WIFI - 1

Siguranta Automată WiFi Inteligentă Tuya/Smart Life, 1P+N, 230V, 32A – Protecție Avansată pentru Casa Ta

250,00 lei
Next

Cablu Solar 4 mm, Negru, pentru Panouri Fotovoltaice – Durabil, Eficient, Profesional

5,00 lei
Cablu Solar 4 mm

Montaj Panouri Fotovoltaice

750,00 lei

Montaj Panouri Fotovoltaice

 

Adauga la Favorite
Adauga la Favorite

Descriere

Descriere produs – Montaj Panouri Fotovoltaice 750 lei / KW instalat

Ai propriile panouri si doresti instalarea lor cu o firma autorizata?

Va oferim servicii de Montaj Panouri Fotovoltaice, proiectare si instalare de ultima generatie pentru casa, balcon, bloc, hala, sau industriale. Instalam panouri fotovoltaice de calitate de toate tipurile: monocristaline, policristaline, amorfe, bifaciale cu eficienta mare, hibride pentru generare electricitate si caldura, half-cut, half-cell, q-cells. Oferim de asemeni montaj sisteme panouri fotovoltaice dupa tipul de utilizare: panouri off grid cu baterii pentru zone izolate, sisteme cu panouri on grid cu injectie in retea a surplusului de energie, panouri hibride cu cogenerare solara. Configuram si montam sisteme de panouri fotovoltaice dupa locul utilizarii: panouri pentru casa sau uz casnic pentru o gospodarie, pentru bloc, pe balcon sau pentru apartament, panouri pe si pentru hale, panouri industriale de putere mare. Oferim service panouri fotovoltaice: verificare, depanare, reparatii, inspectii anuale

Caracteristicile produsului:

Instalare de panouri fotovoltaice de ultima generatie • Firma montaj panouri fotovoltaice • Electrician panouri fotovoltaice • Montare panouri fotovoltaice on-grid si off-grid • Montaj panouri fotovoltaice pentru casa, balcon, bloc, hala, industriale • Montaj panouri fotovoltaice de calitate, monocristaline, policristaline, amorfe, bifaciale, hibride, half-cut, half-cell, q-cells • Service panouri fotovoltaice

Comercializare :

Importăm o gamă variată de panouri fotovoltaice și accesorii. Echipa noastră proiectează și instalează sisteme fotovoltaice care aduc economii de costuri și un plus de siguranță pentru consumatorii casnici și industriali.

Proiectare și consultanță

De la alegerea echipamentului potrivit și până la proiectarea tehnică a sistemelor fotovoltaice având orice putere instalată, echipa noastră este alături de tine pe tot parcursul proiectului.

Montaj și punere în funcțiune

Inginerii si instalatorii noștri experimentați asigură montajul sistemelor fotovoltaice și punerea în funcțiune a acestora la domiciliul sau sediul solicitantului. Poți conta pe noi în fiecare stadiu al proiectului.

Mentenanță și service

Asigurăm buna funcționare a panourilor fotovoltaice achiziționate atât de la noi cât și de la alți furnizori și remediem orice defecțiuni apărute atât în perioada de garanție cât și post-garanție.

Shopping cart

0
image/svg+xml

Cosul este gol

Continue Shopping
Adauga-ma pe lista de asteptare O sa va anuntam cand produsul revine in stoc. Va rugam sa ne lasati o adresa de email valida.