Previous
Egalizator Baterii Activ 12V-24V

Egalizator Baterii Activ 12V-24V 6S-8S 5A, Profesional – Ușor de Instalat, Performanță Stabilă, Ideal pentru Sisteme Solare

250,00 lei
Next

Tub Termocontractabil 14mm Negru – pentru Protejarea Cablurilor și a Conexiunilor Electrice

5,00 lei
Tub Termocontractabil 14mm Negru

Buton Pornire BMS JK – Soluție Eficientă și Ușor de Utilizat, Compatibil cu BMS JK

30,00 lei

Descoperiți acest buton pornire BMS JK – soluția ideală pentru o gestionare eficientă și ușoară a bateriilor. Design intuitiv, ușor de instalat, compatibil și durabil. Optimizați-vă sistemul BMS cu un buton modern și fiabil, perfect pentru orice utilizator.

Adauga la Favorite
Adauga la Favorite

Descriere

Descoperiți butonul nostru de pornire BMS JK, conceput pentru a oferi o soluție eficientă și ușor de utilizat în gestionarea energiei. Acest buton este esențial pentru oricine caută o modalitate simplă și fiabilă de a controla sistemul lor de gestionare a bateriilor.

Principala caracteristică a butonului pornire BMS JK este ușurința sa extraordinară de utilizare. Proiectat pentru a fi intuitiv, poate fi utilizat de oricine, indiferent de nivelul de experiență tehnică. Instalarea sa plug-in vă permite să-l integrați rapid și fără probleme în orice sistem BMS, asigurând o pornire fără efort a modulului.

Realizat din materiale de înaltă calitate, butonul nostru pornire BMS JK este nu doar funcțional, dar și durabil. Rezistența sa la uzură și condiții de mediu variabile garantează o lungă durată de viață și fiabilitate constantă.

Butonul oferă un răspuns rapid și precis, activând sistemul BMS imediat ce este apăsat. Această caracteristică asigură o gestionare eficientă a energiei, fără întârzieri sau complicații.

Designul său compact și modern face ca butonul pornire BMS JK să fie o adăugare elegantă și discretă la orice sistem BMS. Ușor de integrat în diverse medii, acesta aduce un plus de stil și profesionalism.

Cu butonul nostru de pornire BMS JK, veți beneficia de o soluție optimizată pentru gestionarea energiei. Este alegerea perfectă pentru utilizatorii care doresc eficiență, fiabilitate și simplitate în utilizarea sistemelor de gestionare a bateriilor.

Caracteristici Cheie ale acestui Buton Pornire BMS JK:

  1. USURINȚĂ DE UTILIZARE: Butonul pornire BMS JK simplifică controlul sistemelor de gestionare a bateriilor.
  2. INSTALARE RAPIDĂ: Conectare plug-in fără complicatii, compatibil cu diverse sisteme BMS.
  3. DESIGN ELEGANT: Aspect modern și compact, perfect pentru orice mediu.
  4. DURABILITATE SUPERIOARĂ: Fabricat din materiale rezistente, garantează o lungă durată de viață.
  5. COMPATIBILITATE UNIVERSALĂ: Ideal pentru o varietate de sisteme BMS.
  6. EFICIENȚĂ ENERGETICĂ: Asigură o pornire rapidă și eficientă a modulului BMS.
  7. SOLUȚIE OPTIMĂ: Excelent raport calitate-preț pentru o gestionare eficientă a energiei.

Informații suplimentare

Greutate 10 g
Dimensiuni 50 × 1,5 × 1,5 cm

Shopping cart

0
image/svg+xml

Cosul este gol

Continue Shopping
Adauga-ma pe lista de asteptare O sa va anuntam cand produsul revine in stoc. Va rugam sa ne lasati o adresa de email valida.