Previous
Surub Distantier M10 x 200mm

Surub Distanțier și Clema L-Feet pentru Acoperiș Tablă Cutată și Dreaptă, 10 x 200 mm Surub Distanțier – Sistem de Prindere Panouri Fotovoltaice

33,00 lei
Next

Clema Capat 35mm pentru Fixare Panouri Fotovoltaice – Ușor de Utilizat, Durabil, Montaj Sigur, Rezistent la Intemperii

Prețul inițial a fost: 5,50 lei.Prețul curent este: 5,00 lei.
Clema Capat 35mm

Clema Fixare Mijloc Două Panouri Fotovoltaice 35 mm – Durabilă și Eficientă

Prețul inițial a fost: 6,00 lei.Prețul curent este: 5,50 lei.

 • REZISTENTA SI DURABILITATE – Clema Fixare Mijloc Două Panouri Fotovoltaice 35 mm este fabricată din aluminiu si otel inoxidabil de înaltă calitate, oferind o durată lungă de viață.
 • MONTARE SIMPLA – Instalarea rapidă și ușoară a clemei economisește timp și efort.
 • STABILITATE INALTE – Asigură o fixare solidă a panourilor fotovoltaice, prevenind mișcarea sau deteriorarea acestora.
 • PROTECTIE ANTICOROZIVA – Materialele rezistente la coroziune protejează clema împotriva uzurii în timp și asigură o funcționare fiabilă pe termen lung.
 • PERFORMANTA IMBUNATATITA – Fixarea adecvată a panourilor optimizează producția de energie solară, maximizând randamentul sistemului tău.
 • VERSATILITATE – Clema poate fi utilizată atât pentru sisteme solare la nivel rezidențial, cât și pentru instalații comerciale sau industriale.
Adauga la Favorite
Adauga la Favorite

Descriere

Clema Fixare Mijloc Două Panouri Fotovoltaice 35 mm este soluția perfectă pentru a fixa și proteja panourile fotovoltaice ale sistemului tău solar. Cu o construcție durabilă și o funcționalitate inovatoare, această clema asigură stabilitatea și securitatea panourilor tale în orice condiții meteorologice.

Fabricată din aluminiu si otel inoxidabil de înaltă calitate, clema este rezistentă la coroziune, ceea ce o face ideală pentru instalarea în exterior. Designul său ergonomic și practic asigură o montare ușoară și rapidă, reducând timpul și efortul necesare pentru instalare.

Beneficiile Clemei Fixare Mijloc Două Panouri Fotovoltaice 35 mm sunt multiple. Ea oferă o fixare fermă, prevenind mișcarea sau deteriorarea panourilor în caz de vânt puternic sau alte condiții extreme.
Aceasta maximizează producția de energie solară prin menținerea panourilor într-o poziție optimă față de lumina solară.

Caracteristici:

 • Rezistență și Durabilitate: Clema este fabricată din materiale rezistente, asigurând o lungă durată de viață și protecție împotriva factorilor externi.
 • Montare Simplă: Designul ergonomic permite o instalare rapidă și ușoară, economisind timp și efort.
 • Stabilitate Înaltă: Asigură fixarea solidă a panourilor fotovoltaice, reducând riscul de mișcare sau deteriorare.
 • Compatibilitate Universală: Clema este concepută pentru a se potrivi cu panouri fotovoltaice de 35 mm, asigurând o compatibilitate largă cu diverse modele.
 • Protecție Anticorozivă: Materialele rezistente la coroziune protejează clema împotriva uzurii în timp și asigură o funcționare fiabilă pe termen lung.
 • Performanță Îmbunătățită: Fixarea adecvată a panourilor optimizează producția de energie solară, maximizând randamentul sistemului tău.
 • Versatilitate: Clema poate fi utilizată atât pentru sisteme solare la nivel rezidențial, cât și pentru instalații comerciale sau industriale.

Conținutul pachetului:

 • 1 bucata Clema Fixare Mijloc 35mm

Livrare cu verificare colet Clema fixare mijloc:

La cerere, se ofera livrare cu verificare, astfel poti deschide coletul inainte sa platesti.

 

Pentru legarea corecta si rapida va recomandam: Mufe MC4, Mufe MC4 T si Cablu 6mm – Negru

 

Conector MC4 Y pentru Cablu Solar

Informații suplimentare

Greutate 50 g
Dimensiuni 5 × 4 × 5 cm

Shopping cart

0
image/svg+xml

Cosul este gol

Continue Shopping
Adauga-ma pe lista de asteptare O sa va anuntam cand produsul revine in stoc. Va rugam sa ne lasati o adresa de email valida.