Previous
Sina Aluminiu

Sina Aluminiu 2.4 m Lungime cu Prindere Laterala, Structura Panouri Fotovotaice

Prețul inițial a fost: 70,00 lei.Prețul curent este: 68,00 lei.
Next

Surub Distanțier și Clema L-Feet pentru Acoperiș Tablă Cutată și Dreaptă, 10 x 200 mm Surub Distanțier – Sistem de Prindere Panouri Fotovoltaice

33,00 lei
Surub Distantier M10 x 200mm

Imbinare Bara Sustine Panouri Fotovoltaice | Stabil si Durabil

Prețul inițial a fost: 25,00 lei.Prețul curent este: 20,00 lei.

 • STABILITATE EXCEPȚIONALĂ – Fixați panourile fotovoltaice în mod sigur și minimizați riscul de cădere.
 • DURABILITATE RIDICATĂ – Materiale rezistente și durabile rezistente la radiații UV și condiții meteo extreme.
 • UȘOR DE INSTALAT – Asamblare rapidă și ajustarea dimensiunilor pentru o instalare simplă.
 • FLEXIBILITATE ÎN PROIECTARE – Realizați proiecte personalizate și ajustați unghiul de înclinare și orientarea panourilor pentru maximizarea randamentului energetic.
 • PROTECȚIE ANTICOROZIVĂ – Finisaj special care previne coroziunea și asigură o durată de viață lungă.
 • COMPATIBILITATE UNIVERSALĂ – Potrivit pentru diverse tipuri de acoperișuri și structuri.
 • EFICIENȚĂ SOLARĂ OPTIMĂ – Obțineți o producție maximă de energie solară cu suportul nostru fotovoltaic de înaltă calitate.

 

Adauga la Favorite
Adauga la Favorite

Descriere

Imbinarea Bara Sustine Panouri Fotovoltaice este o soluție inovatoare și robustă pentru fixarea panourilor fotovoltaice pe acoperișuri și structuri. Cu acest suport fotovoltaic flexibil, veți obține un sistem eficient și durabil de generare a energiei solare.

Fabricat din materiale de înaltă calitate, acest suport fotovoltaic asigură rezistență și stabilitate pentru panourile fotovoltaice, protejându-le împotriva intemperiilor și oferindu-vă o soluție durabilă pe termen lung.

Principalele caracteristici ale Imbinării Barei Sustine Panouri Fotovoltaice includ:

 • Stabilitate Excepțională: Suportul nostru oferă o stabilitate excepțională, asigurând fixarea solidă a panourilor fotovoltaice și minimizând riscul de deteriorare sau cădere în timpul condițiilor meteo extreme.
 • Durabilitate Ridicată: Construit din materiale rezistente și durabile, acest suport este proiectat pentru a rezista în timp și pentru a face față expunerii la radiații UV, umiditate, zăpadă și vânt puternic.
 • Ușor de Instalat: O Imbinare Bara Sustine Panouri Fotovoltaice este concepută pentru o instalare rapidă și simplă. Componentele sunt ușor de asamblat și pot fi ajustate pentru a se potrivi cu dimensiunile și înălțimile specifice ale panourilor dvs.
 • Flexibilitate în Proiectare: Cu ajutorul acestui suport, puteți realiza proiecte fotovoltaice personalizate și adaptate nevoilor dvs. Unghiul de înclinare și orientarea panourilor fotovoltaice pot fi ajustate pentru a obține cel mai bun randament energetic.
 • Protecție Anticorozivă: Finisajul special al Imbinării Barei Sustine Panouri Fotovoltaice previne coroziunea și protejează structura de impactul negativ al factorilor de mediu, asigurând o durată de viață lungă și un aspect estetic.

Cu Imbinarea Barei Sustine Panouri Fotovoltaice, veți obține o soluție completă și fiabilă pentru instalarea și susținerea panourilor fotovoltaice pe acoperișurile și structurile dvs.

Conținutul pachetului Imbinare Bara Sustine:

 • 1 Imbinare Bara Sustine Panouri Fotovoltaice

Livrare cu verificare colet Imbinare Bara Sustine:

La cerere, se ofera livrare cu verificare, astfel poti deschide coletul inainte sa platesti.

 

Pentru legarea corecta si rapida va recomandam: Mufe MC4, Mufe MC4 T si Cablu 6mm – Negru

 

Conector MC4 Y pentru Cablu Solar

Informații suplimentare

Greutate 150 g
Dimensiuni 15 × 4 × 2 cm

Shopping cart

0
image/svg+xml

Cosul este gol

Continue Shopping
Adauga-ma pe lista de asteptare O sa va anuntam cand produsul revine in stoc. Va rugam sa ne lasati o adresa de email valida.

No fields found, please go to settings & save/reset fields