Previous
Pini Terminali 6mm,

Pini Terminali 6mm, Pini de Capat, Manson din Cupru de 10mm, cu Izolatie, Set 100 Bucati

9,80 lei
Next

Papuc Cupru 35 mmp M8 – L35/8MS

3,40 lei
Papuc Cupru 35 mmp M8

Papuc Cupru 16 mmp M8 – L16/8MS

1,30 lei

 • CONDUCIVITATE EXCELENTĂ: Realizat din cupru de calitate pentru o conducție electrică superioară.
 • REZISTENȚĂ LA COROZIUNE: Construcție robustă ce previne coroziunea și menține performanța în timp.
 • MONTAJ FACIL: Instalare rapidă și sigură datorită design-ului ergonomic.
 • VERSATILITATE: Potrivit pentru proiecte DIY sau aplicații industriale.
 • STABILITATE MECANICĂ: Oferă atât performanță electrică cât și stabilitate pe termen lung.
 • DIMENSIUNI PRECISE: Toleranțe stricte pentru compatibilitate perfectă.
 • DURABILITATE DE ÎNALTĂ CLASĂ: Construit pentru rezistență și performanțe de lungă durată.
Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
SKU: Papuc16-8 Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Asigură-ți conexiunile electrice cu calitate superioară utilizând un Papuc Cupru 16 mmp M8 – L16/8MS. Acest papuc de înaltă performanță îți oferă soluția ideală pentru a realiza conexiuni durabile într-o gamă largă de aplicații. Cu o construcție robustă din cupru de calitate, acest papuc este proiectat pentru a oferi conducțivitate excelentă și rezistență la coroziune, asigurând astfel stabilitatea conexiunilor tale electrice.

Caracteristici:

 1. CONDUCTIVITATE EXCELENTĂ: Realizat din cupru de înaltă calitate, papucul asigură o conductivitate electrică superioară, minimizând pierderile de energie și asigurând funcționarea eficientă a sistemelor tale.
 2. REZISTENȚĂ LA COROZIUNE: Construcția din cupru protejează papucul împotriva coroziunii, prelungind astfel durata de viață a conexiunilor tale și menținând performanța optimă în timp.
 3. MONTAJ FACIL: Design-ul ergonomic permite o instalare rapidă și sigură, reducând timpul necesar pentru realizarea conexiunilor și eliminând riscul de montaj necorespunzător.
 4. VERSATILITATE: Potrivit pentru o varietate de aplicații, de la proiecte de bricolaj la aplicații industriale, acest Papuc Cupru 16 mmp M8 – L16/8MS se adaptează nevoilor tale.
 5. STABILITATE MECANICĂ: Papucul oferă nu doar performanțe electrice remarcabile, ci și stabilitate mecanică, asigurând conexiuni sigure și de lungă durată.
 6. DIMENSIUNI PRECISE: Dimensiunile precise și toleranțele stricte asigură compatibilitatea perfectă cu componentele tale, evitând disfuncționalitățile din cauza unor mărimi incorecte.
 7. DURABILITATE DE ÎNALTĂ CLASĂ: Realizat pentru rezistență pe termen lung, acest papuc cupru este construit să reziste în condiții variate de mediu și să ofere performanțe constante.

Un Papuc Cupru 16 mmp M8 este alegerea ideală pentru conexiuni fiabile și durabile. Asigură-te că sistemul tău electric beneficiază de cea mai bună calitate a conexiunilor cu acest papuc de încredere.

Informații suplimentare

Greutate 10 g
Dimensiuni 2 × 1 × 1 cm

Shopping cart

0
image/svg+xml

Cosul este gol

Continue Shopping
Adauga-ma pe lista de asteptare O sa va anuntam cand produsul revine in stoc. Va rugam sa ne lasati o adresa de email valida.

No fields found, please go to settings & save/reset fields