Previous
Incarcator Baterii 2-120v 1-25A

Incarcator Baterii 2-120v 1-25A, Statie de Incarcare Universala pentru Baterii Li-Ion, Lipo, LiFePo4, Li-Polymer, AGM, Acid, Gel – Eficienta si Siguranta

1.900,00 lei
Next

Egalizator Baterii Activ 12V-24V 6S-8S 5A, Profesional – Ușor de Instalat, Performanță Stabilă, Ideal pentru Sisteme Solare

250,00 lei
Egalizator Baterii Activ 12V-24V

Egalizator Baterii Activ 48V, 12S-16S 5A, Profesional – Ușor de Instalat, Ideal pentru Sisteme Solare

350,00 lei

Descoperiți acest Egalizator Baterii Activ 48V – soluția ideală pentru managementul eficient al energiei în sistemele solare și vehicule electrice. Asigură încărcare echilibrată, protecție superioară, și o durată de viață extinsă a bateriilor. Design robust, ușor de instalat. Optimizați performanța sistemului dumneavoastră acum!

Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
SKU: C-16S-5A Categorii: ,

Descriere

Acest Egalizator Baterii Activ 48V reprezintă soluția perfectă pentru orice sistem care necesită o gestionare eficientă a bateriilor. Acest dispozitiv inovator se asigură că fiecare baterie dintr-un sistem este încărcată și descărcată în mod egal, prelungind astfel durata de viață a întregului set de baterii. Este ideal pentru sisteme solare, vehicule electrice, și alte aplicații care necesită o gestionare optimă a energiei.

Funcționare Eficientă și Durabilă: Acest Egalizator Baterii Activ 48V utilizează cea mai recentă tehnologie pentru a asigura o încărcare echilibrată a bateriilor, reducând astfel riscul de supraîncărcare sau descărcare excesivă. Acest lucru contribuie semnificativ la optimizarea duratei de viață a bateriilor.

Instalare Simplă și Rapidă: Designul ușor de utilizat permite o instalare rapidă și fără probleme, făcându-l accesibil chiar și pentru utilizatorii fără experiență tehnică avansată.

Compatibilitate Largă: Egalizatorul nostru este compatibil cu o varietate largă de baterii de 48V, făcându-l ideal pentru o multitudine de aplicații, inclusiv sisteme solare rezidențiale și comerciale.

Protecție Îmbunătățită: Dispozitivul oferă protecție împotriva supraîncărcării și descărcării excesive, protejând astfel bateriile și echipamentele conectate.

Eficiență Energetică: Prin asigurarea unei încărcări echilibrate, egalizatorul contribuie la o utilizare mai eficientă a energiei, ceea ce este esențial în sistemele care depind de surse de energie regenerabilă.

Design Robust: Fabricat din materiale de înaltă calitate, egalizatorul este proiectat pentru a rezista în condiții dificile de utilizare, asigurând fiabilitate pe termen lung.

Suport Tehnic: Oferim suport tehnic complet pentru a vă asigura că beneficiați la maximum de pe urma egalizatorului nostru de baterii.

Caracteristici Cheie pentru Egalizator Baterii Activ 48V:

  1. FUNCȚIONARE EFICIENTĂ: Utilizează tehnologie avansată pentru încărcare echilibrată, prelungind durata de viață a bateriilor.
  2. INSTALARE SIMPLĂ: Design intuitiv pentru o instalare rapidă și ușoară, accesibilă utilizatorilor de toate nivelurile.
  3. COMPATIBILITATE VASTĂ: Potrivit pentru majoritatea bateriilor de 48V, ideal pentru sisteme solare și vehicule electrice.
  4. PROTECȚIE SUPERIOARĂ: Protejează împotriva supraîncărcării și descărcării excesive, asigurând siguranța sistemului.
  5. EFICIENȚĂ ENERGETICĂ: Contribuie la reducerea pierderilor de energie, optimizând utilizarea bateriilor.
  6. DESIGN DURABIL: Realizat din materiale rezistente, asigură funcționare fiabilă în diverse condiții.

Informații suplimentare

Dimensiuni 13 × 9,5 × 1,5 cm

Shopping cart

0
image/svg+xml

Cosul este gol

Continue Shopping
Adauga-ma pe lista de asteptare O sa va anuntam cand produsul revine in stoc. Va rugam sa ne lasati o adresa de email valida.

No fields found, please go to settings & save/reset fields