Previous
DEYE Hibrid 6kW

Invertor DEYE Hibrid 6kW 48v 2xMPPT SUN-6K-SG03LP1-EU

5.560,00 lei
Next

Invertor DEYE Hibrid 12kW 48v 2xMPPT SUN-12K-SG04LP3-EU

10.800,00 lei
DEYE Hibrid 12kW

Invertor DEYE Hibrid 8kW 48v 2xMPPT SUN-8K-SG01LP1-EU

8.650,00 lei

✅ Injectie in reteaua nationala (EN50549-1)
✅ Display color + Touchscreen
✅ Port comunicatie CAN/RS485
✅ Functie paralel
✅ Conexiune generator sau directionare surplus din PV
✅ 6 perioade programabile pentru incarcare/descarcare acumulator
✅ Racire pasiva
✅ Functioneaza cu sau fara acumulatori
✅ Intrare de 10400W de la panouri
✅ Putere iesire 8kW
✅ Modul WiFi inclus, cu aplicatie gratuita
✅ Garantie 10 ani

Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
SKU: DEYE-Hibrid-8kW Categorii: , Etichetă:

Descriere

Caracteristici Tehnice Ale Invertorului DEYE Hibrid 8kW

Invertorul DEYE Hibrid 8kW dispune de o capacitate nominală de 8000W, fiind ideal pentru sistemele rezidențiale și comerciale de dimensiuni medii. Echipamentul este dotat cu două trackere MPPT (Maximum Power Point Tracking), care permit maximizarea producției de energie solară prin ajustarea continuă a tensiunii și curentului de intrare.

Specificații Detaliate:

 • Tensiune Nominală de Intrare: 48V
 • Eficiență Maximă: Până la 99%
 • Capacitatea de Gestionare a Sursei de Alimentare: Poate comuta între rețeaua electrică, baterii și panouri solare, asigurând o alimentare constantă și fiabilă.
 • Interfață Utilizator: Ecran LCD intuitiv și opțiuni de conectivitate remote prin Wi-Fi sau Ethernet, permițând monitorizarea și ajustarea setărilor sistemului de la distanță.
 • Specificații DEYE Hibrid 8kW:

  Greutate 35 kg
  Dimensiuni 400 × 700 × 35 cm
  Curent maxim incarcare DC 190A
  PV Max VOC 500VDC
  Putere PV Max 10400W
  Tensiune MPPT 150-425VDC
  Injectie retea Da
  Putere 8KW
  Tip Hibrid, Monofazat
  Conexiune WiFi

Aplicații și Beneficii

Invertorul DEYE Hibrid 8kW este proiectat să fie extrem de versatil, putând fi utilizat într-o varietate de aplicații, de la locuințe individuale până la micile afaceri care necesită o soluție fiabilă pentru gestionarea energiei regenerabile.

Beneficii cheie:

 • Reducerea Facturilor de Electricitate: Utilizarea energiei solare pentru a alimenta necesitățile cotidiene poate reduce semnificativ costurile cu electricitatea.
 • Independență Energetică: Capacitatea de a stoca energia generată în baterii pentru utilizare în timpul întreruperilor de curent sau în perioadele de vârf.
 • Contribuție la Protecția Mediului: Prin utilizarea energiei solare, se reduce dependența de combustibilii fosili și se contribuie la diminuarea emisiilor de carbon.

Integrarea cu Sisteme Smart Home

Invertorul DEYE Hibrid 8kW este compatibil cu majoritatea sistemelor smart home moderne, permitând utilizatorilor să optimizeze consumul de energie în funcție de nevoile specifice ale locuinței. Integrarea cu alte dispozitive inteligente oferă o gestionare mai eficientă și automatizată a energiei, crescând confortul și eficiența energetica.

Invertorul solar hibrid DEYE Hibrid 8kW reprezintă o soluție avansată pentru cei care doresc să maximizeze utilizarea energiei solare. Prin caracteristicile sale superioare, compatibilitatea cu diverse sisteme și eficiența remarcabilă, este o alegere excelentă pentru a îmbunătăți sustenabilitatea și a reduce costurile energetice. Alegerea unui invertor de calitate este esențială pentru a beneficia la maximum de energia regenerabilă disponibilă.

Informații suplimentare

Greutate 35 g
Dimensiuni 400 × 700 × 35 cm

Shopping cart

0
image/svg+xml

Cosul este gol

Continue Shopping
Adauga-ma pe lista de asteptare O sa va anuntam cand produsul revine in stoc. Va rugam sa ne lasati o adresa de email valida.